perjantai 17. elokuuta 2012

UUNILEIVÄT JÄMÄAINEKSISTA

Nyt ollaan kyllä varsin suurten kysymysten äärellä:

Jäikö vähän sipulia tai tomaattia yli, kun teit ruuan? Ruukaatko heittää loput juustosta roskiin, kun siitä ei enää höylällä saa leikattua järkevää siivua? Onko kinkku menossa tänään vanhaksi? Onko jääkaapissasi aukaistu säilykeananaspurkki, mutta et tiedä mihin sen käyttäisit?

Takataskussa on hyvä olla muutama sellainen resepti, jonka pystyy toteuttamaan vaikkapa nyt jämäaineksista niin ettei ruokaa tarvitse heittää roskiin. Näitä herrrrgullisia uunileipiä me tehdään monesti Laurin kanssa kotona, kun tortilloista tai salaateista yms jää aineksia yli.

Resepti ei ole monimutkainen:

  • Leipää
  • leivän päälle jotakin BBQ-kastiketta, ketsuppia tai muuta mitä löytyy kaapista
  • Kastikkeen päälle mitä vaan huvittaa (näissä leivissä tonnikalaa, fetajuustoa, punasipulia, ananasta)
  • Aineksien päälle juustoa ja oreganoa



  
Joku tarkkasilmäinen ehkä sattui huomaamaan, että syöpöteltiin leivät tuossa sohvalla ja vastahankkimani uusi käsinojatarjotin toimi loistavasti tarkoituksessaan!
Toivottaa teille

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...